Braşov: Cros umanitar pentru bolnavii incurabili

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La eveniment sunt aşteptaţi braşoveni cu vârste cuprinse între 6 şi 80 de ani. Banii obţinuţi din taxa de înscriere şi din sponsorizări, vor fi folosiţi de fundaţie pentru tratamentul pacienţilor care suferă de cancer.

Hospice Casa Sperantei invită toţi braşovenii cu inimă mare la un cros cu scop umanitar. Acţiunea se va desfăşura pe data de 18 iulie, în Parcul „Nicolae Titulescu”, iar participanţii se pot înscrie mai departe la maratonul Bucharest City care va avea loc pe 18 octombrie, în capitală. Banii obţinuţi din taxa de încriere de 30 de lei, dar şi din sponzorizări, vor fi folosiţi de fundaţie pentru tratamentul celor 800 de copii bolnavi incurabil şi al adulţilor care suferă de cancer în fază terminal.

Pentru toate vârstele
La crosul din parcul central sunt aşteptaţi braşoveni cu vârste cuprinse între 6 ş 80 de ani, care vor avea de alergat între unul şi patru kilometri. Fiecare participant va alerga pentru o persoană dragă care este în suferinţă sau care a pierdut deja lupta cu boala. Alergătorii sunt asteptaţi la start cu o fotografie  sau un mesaj pentru cel drag care îi motiveaza participe la acţiunea umanitară. Crosul de la Braşov este organizat de Hospice Casa Sperantei şi Asociaţia Bucharest Running Club, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov şi Direcţia Sport şi Tineret a Municipiului Braşov.

Mii de bolnavi au fost ajutaţi
De la înfiinţarea fundaţiei, din 1992, peste 7.500 de bolnavi de cancer sau alte boli incurabile au  primit îngrijire şi tramanet gratuit de la Hospice. Anul acesta, din cauza situaţiei economice dificile de la nivel mondial, fundaţia a rămas fără o mare parte din sponzori, iar fondurile de care dispune pentru ajutarea celor aflaţi în suferinţă mai ajung pentru o perioadă foarte scurtă de timp.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite