Braşov: Criza de crotalii pentru oi, rezolvată printr-un comunicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Criza de crotalii pentru oi, rezolvată printr-un comunicat
Braşov: Criza de crotalii pentru oi, rezolvată printr-un comunicat

Preşedintele ANSVSA, Marian Zlotea, a explicat la întâlnirea cu asociaţiile de crescători de animale din Braşov şi Sibiu, că Direcţiile Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene au deja stocurile de crotalii necesare pentru acest an, potrivit unui comunicat remis de Autoritate.

În privinţa identificării, preşedintele ANSVSA, Marian Zlotea, şi şeful Direcţiei Generale Sanitar-Veterinare, Niculae Lazăr, au explicat că, în prezent, direcţiile sanitar-veterinare judeţene au deja stocurile de crotalii pentru necesarul acestui an, se arată într-un comunicat.

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), Marian Zlotea, s-a întâlnit, duminică, cu asociaţiile locale de crescători de animale din judeţele Sibiu şi Braşov, .

Lipsa crotaliilor - reclamată de crescătorii de oi - este o problemă care le face viaţa grea fermierilor. Fără aceste accesorii de identificare şi înregistrare în baza naţională a animalelelor, fermierii nu le pot valorifica prin abatoare sau pieţele de animale.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite