Cristian Cioacă va fi trimis în judecată pentru furt între soţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii braşoveni mai au de întocmit doar rechizitoriul în dosarul în care poliţistul este acuzat de foştii săi socrii că ar fi furat bunurile soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu.

Procurorii braşoveni mai au de întocmit doar rechizitoriul în dosarul în care poliţistul este acuzat de foştii socrii că ar fi furat bunurile soţiei sale dispărute, avocata Elodia Ghinescu.

Poliţistul a fost chemat de dimineaţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov pentru a i se prezenta materialul de urmărire penală în dosarul în care este acuzat de furt între soţi. „Urmează să se întocmească rechizitoriul prin care Cristian Cioacă va fi trimis în judecată pentru furt între soţi. Acesta va fi întocmit  în termenul legal de 15 zile, apoi dosarul va ajunge la instanţă", a precizat procurorul Felicia Vlad, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Cristian Cioacă nu a zăbovit foarte mult înăuntru şi a ieşit din Parchet cu zâmbetul pe buze. „Mi se pare jenant să fi dat în judecată de soacră pentru bunurile tale", a spus Cioacă.  „Din punct de vedere procedural acest dosar nici nu există, dar veţi afla mai multe la primul termen de judecată", a spus Maria Vasii.

Cioacă s-a ales cu acest dosar penal după ce foştii săi socrii, părinţii avocatei dispărute Elodia Ghinescu, l-au acuzat că din locuinţa soţilor Cioacă-Ghinescu ar fi dispărut bunuri de valoare ale fiicei lor, precum haine de blană şi bijuterii. Părinţii Elodiei cred că poliţistul şi-a însuşit toate aceste bunuri pe care ulterior le-ar fi vândut.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite