Cristian Cioacă, urmărit penal pentru ameninţarea avocatei Crina Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cioacă s-a ales cu un nou dosar penal Foto. Adevărul Braşov
Cioacă s-a ales cu un nou dosar penal Foto. Adevărul Braşov

Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din Piteşti, când avocata a mers împreună cu mama Elodiei Ghinescu şi cu executorul judecătoresc, pentru a pune în aplicare sentinţa privind programul de vizitare al micului Patrick Cioacă de către bunica maternă.

Imediat după incident, avocata a depus plângere penală împotriva lui Cristian Cioacă şi şi-a găsit dreptatea la instanţă.

„Admite, în baza art. 278 ind. 1 pct. 8 lit b Cpp plângerea petentei -parte vătămată Radu Crina Marinela îndreptată împotriva rezoluţiei nr. 8436/P/2009 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Desfiinţează rezoluţia atacată şi trimite cauza procurorului în vederea începerii urmării penale faţă de Cioaca Constantin Cristian pentru comiterea infracţiunilor prev. de art. 193 Cp („Fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ei, a soţului ori a unei rude apropiate, dacă este de natura să o alarmeze, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă, fără ca pedeapsa aplicată să poata depăşi sancţiunea prevăzută de lege pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării. Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală." - n.r.) şi art. 37 din Legea nr. 51/1995. În temeiul art. 192 Cpp cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 10.02.2012", se arată în soluţia instanţei.


În consecinţă, Cioacă este urmărit penal pentru ameninţarea avocatei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite