Braşov: Cristian Cioacă a fost audiat la Secţia 3 Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cristian Cioacă a fost audiat la Secţia 3 Poliţie
Braşov: Cristian Cioacă a fost audiat la Secţia 3 Poliţie

Poliţistul s-a prezentat la sediul instituţiei la prima oră a dimineţii, unde a trebuit să le dea socoteală oamenilor legii pentru acuzaţia de furt între soţi adusă de fosta sa soacră, Emilia Ghinescu.

Cristian Cioacă nu a zăbovit mai mult de 20 de minute, timp în care a dat o declaraţie şi i s-au adus la cunoştinţă învinuirile. La ieşirea de la audieri, poliţistul a negat furtul între soţi de care este acuzat. Cioacă a susţinut că toate bunurile care i-au aparţinut Elodiei Ghinescu le-a mutat la Piteşti, unde locuieşte acum, şi că toate aceste acuzaţii sunt doar nişte tertipuri pentru a fi şicanat şi a fi adus în faţa presei. Mai mult, poliţistul a declarat că nu poate fi acuzat de furt atâta timp cât este vorba despre nişte bunuri comune, ale lui şi ale soţiei sale, avocata dispărută Elodia Ghinescu.

Cioacă, amânat din cauza protestelor

După ce a scăpat de poliţiştii Secţiei 3, Cioacă a luat o scurtă pauză apoi s-a oprit la Curtea de Apel Braşov unde de dimineaţă a avut termen în dosarul în care este acuzat de infracţiuni informatice. Procesul nu a mai avut loc din cauza protestelor. “La toate instanţele judecătorii analizează doar măsurile preventive, iar în cauzele comerciale, civile sau de dreptul muncii se analizează doar măsura suspendării. În ceea ce îl priveşte pe Cioacă Cristian, cauza oricum nu se putea judeca fiindcă nu a venit nici un martor citat de instanţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, Roxana Trif. La ieşirea din Curtea de Apel, Cioacă a renunţat la deja  celebrul “V-am pupat”, spunând doar că “ne vedem luna viitoare!” 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite