Criminal în serie, prins la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanul Fodor Ştefan (34 de ani) este acuzat că a omorât două persoane în Bucureşti. Crimele au avut loc în anii 2010 şi 2011, iar una dintre victime ar fi fost şi violată.

Potrivit anchetatorilor, ambele omoruri au fost săvârşite pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor.

„În seara zilei de 29.04.2010, pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Bucureşti, inculpatul a aplicat unei persoane de sex masculin o lovitură  cu o piatră în zona capului, provocând decesul acesteia, pentru a o deposeda de o sumă de bani. În noaptea de 01-02.11.2011, pe acelaşi teren viran, inculpatul a întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin,  după care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri  cu o piatră în zona capului, provocându-i decesul“, spun procurorii.

După mai multe căutări, în data de 12.03.2012 inculpatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza judeţului Braşov. El este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie.

Investigaţiile în acest caz, audierile şi expertizele genetice s-au efectuat cu sprijinul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului Criminalistic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite