Eugen Neagoe: „Nu suntem favoriţi la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Neagoe, antrenorul principal al Craiovei
Eugen Neagoe, antrenorul principal al Craiovei

Deşi Universitatea Craiova este pe val după ultimele rezultate din campionat, tehnicienii echipei rămân cu picioarele pe pământ şi nu se consideră favoriţi în meciul de luni, de la Braşov.

„Principalul“ Eugen Neagoe ştie că braşovenii joacă bine acasă, mai ales că au şi cuţitul la os.

Ne aşteaptă un meci dificil. De la Braşov se iau foarte greu puncte, însă noi sperăm să facem un joc bun, care să ne aducă victoria. Nu suntem favoriţi, dar e foarte important ca jucătorii să fie concentraţi şi să pună în practică ceea ce au învăţat în ultimele săptămâni“, a precizat Neagoe astăzi, într-o conferinţă de presă.

„Geană“ susţine că absenţele importante din lot (Iliev, Florin şi Mihai Costea) vor putea fi suplinite şi că Universitatea se poate întoarce de la Braşov cu ceea ce şi-a propus.

Soluţii există întotdeauna, bune sau mai puţin bune. Ele trebuie să şi arate însă că merită să joace la Craiova. Sigur că într-un meci se pot întâmpla multe şi e posibil să ne mulţumească şi un egal, dar noi mergem la victorie“, a adăugat Eugen Neagoe.

Acesta a dezvăluit că Victor Piţurcă a purtat discuţii individuale cu fiecare jucător, iar pe cei de la naţionala de tineret i-a făcut să înţeleagă că pierderea calificării la CE 2011 nu este un capăt de ţară. „O victorie la Braşov ne poate duce sus în clasament, asta le-a mai explicat Piţurcă jucătorilor“, a încheiat Neagoe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite