Corul de Copii „Unison“ din Braşov face noi preselecţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CopiiI cu vârsta cuprinsă între 4 ani şi jumătate şi 15 ani se pot înscrie, pe tot parcursul lunii ianuarie, în cel mai cunoscut cor de copii din România, Corul Unison din Braşov.

Fondat în anul 2001 de George Dumitraşcu (dirijorul corului) şi Cristian Lorand Fieraru (managerul ansamblului), Corul de Copii „Unison" a susţinut peste 100 de recitaluri, concerte şi spectacole şi au fost invitaţi în emisiunii de divertisment realizate de diferite posturi de televiziune. Corul de copii de la Braşov a început să fie cunoscut şi peste hotare, începând cu 2004, fiind invitat la spectacole în Italia, Grecia, Franţa, Macedonia, Rusia şi Bulgaria.  

Ca recunoastere a calităţilor interpretative, Corul de Copii „Unison" a fost invitat în anul 2009, în Federatia Rusă, la St. Petersburg la cel mai amplu şi important eveniment muzical din Rusi, iar anul trecut, corul s-a întors la Braşov cu Premiul I şi Medalia de Onoare la Festivalului „Friends of Bulgaria" .

Potrivit fondatorilor, Corul de Copii „Unison" este locul în care educaţia muzicală, disciplina, imaginaţia şi creativitatea copiilor sunt valorificate în manifestări de înaltă performanţă artistică, pe scene de concert din ţară şi străinătate.

La preselecţie pot participa copii cu vârsta cuprinsă între 4 ani şi jumătate şi 15 ani, iar înscrierea se poate realiza pe adresa de e-mail: office@corulunison.ro sau la numărul de telefon: 0722.551.402.   

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite