Control de şapte ore al poliţiştilor de la Investigarea Fraudelor, în Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furturile de lemne s-au înmulţit în ultima perioadă Foto: arhivă
Furturile de lemne s-au înmulţit în ultima perioadă Foto: arhivă

Oamenii legii, împreună cu doi ingineri din cadrul I.T.R.S.V. Brașov, au avut o acţiune de mare amploare, pe linie de silvicultură.

Scopul controlului a fost identificarea persoanelor care sustrag material lemnos din fondul forestier și verificarea modului de exploatare a acestuia. În timpul raziei, au fost controlate opt autovehicule, care transportau material lemons şi două societăţi comerciale care au ca obiect de activitate exploatarea forestieră.

S-au aplicat  3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.000 lei și s-a confiscat cantitatea de 4,4 m/c material lemnos. În timpul verificărilor, în documentele uneia  dintre societăți, s-a constatat că s-a vândut fictiv cantitatea de 47,658 metri cubi buștean stejar, întrucât în zona de exploatare respectivă nu există specia stejar. Polițiștii au procedat la confiscarea valorică a 47,658 metri cubi bustean stejar, respectiv valoarea de 15463,59 lei, de la societatea respectivă, conform  Legii 171/2010", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite