Contractul pentru construcţia Aeroportului Braşov a fost finalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Comisiile de specialitate ale Consiliului Judeţean Braşov analizează documentul, iar săptămâna viitoare acesta va fi supus aprobării în plen. Oferta iniţială a firmei UTI a fost în valoare de 48 de milioane de euro.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a precizat că între instituţia pe care o reprezintă şi UTI s-a ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte clauzele contractuale. „Este o soluţie de compromis, bună pentru ambele părţi. Deocamdată, nu pot face publice datele contractului, până cei de la UTI îşi dau acordul. Dacă vor dori secretizarea informaţiilor şi şedinţa de plen de săptămâna viitoare va fi secretă", a explicat Aristotel Căncescu. Acesta a precizat că terenul este pregătit pentru construcţia pistei, iar zilele viitoare se va trece şi la demolarea stânei din zonă.

Căncescu a precizat însă, că una dintre condiţiile impuse UTI este ca lucrările la aeroport să demareze până la finele acestui an.

Firma UTI este singurul consorţiu care a îndeplinit condiţiile şi s-a prezentat la licitaţia pentru construcţia aeroportului de la Ghimbav, de la începutul lunii iunie 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite