Construcţia mall-ul Cora de la Braşov va începe anul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cora România, care deţine lanţul de hipermarketuri cu acelaşi nume, va inaugura în a doua parte a anului 2012 un mall la Constanţa, după care va construe alte două la Braşov şi Bacău, şi vrea să intre pe segmentul construcţiei de apartamente.

Philippe Lejeune, director general al Cora România susţine că mall-ul de la Braşov va fi construit anul viitor şi că va avea o suprafaţă de aproape 150.000 metri pătraţi. Avem în plan construcţia a două mall-uri la Braşov şi Bacău, unde avem deja terenurile. Construcţia centrelor comerciale va începe anul viitor, pe locurile unor foste fabrici, aflate în centrele celor două oraşe", a declarat, director general al Cora România, pentru Mediafax. Reţeaua belgiană de hipermarketuri Cora a plătit, anul trecut, 13 milioane de euro pentru achiziţia terenului de circa 40.000 metri părtaţi, deţinut de compania Hidromecanica SA în Centrul Civic.

Cora România are în acest moment cinci magazine, trei la Bucureşti şi două în provincie, urmând să deschidă anul viitor alte trei hipermarketuri, unul la Constanţa, altul la Drobeta Turnu Severin şi altul la Arad.

Pentru 2011, compania aşteaptă o creştere uşoară a cifrei de afaceri şi a profitabilităţii şi vrea să intre pe segmentul construcţiei de apartamente. „În ultimii ani am cheltuit circa 50 milioane euro pentru achiziţia de terenuri în România. Avem două terenuri şi în Bucureşti, unul pe şoseaua Alexandriei, iar celălalt la Jilava. Cora este interesată şi de construcţia de apartamente şi cautăm parteneri în acest sens", a mai spus Philippe Lejeune.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite