Braşov: Consiulul Judeţean face reduceri de personal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Consiulul Judeţean face reduceri de personal
Braşov: Consiulul Judeţean face reduceri de personal

10 persoane au „zburat” deja din cadrul instituţiei, considerate de preşedintele CJ ca nefiind indispensabile.

Consiliul Judeţean are peste 2000 de salariaţi din care 1.400 sunt angajaţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului, unde se vor face şi cele mai drastice reduceri de personal. „Din anul 2000, de când sunt preşedinte al Consiliului Judeţean nu am avut niciodată o asemenea situaţie financiară. Nu avem fondul de salarii acoperit până la sfârşitul anului şi din acest motiv ne gândim să facem o reducere de personal, deşi în situaţii de criză o astfel de soluţie nu este bună“, a declarat Aristotel Căncescu.
Reducerea de personal este o ultimă soluţie la care se gândeşte şeful CJ, acesta adăugând că, într-o primă fază se va renunţa la salariaţii care cumulează pensia cu salariul şi la cei care mai au puţin până la pensionare.

Lipsa fondurilor afectează foarte mult şi investiţiile de la nivelul judeţului, în special cele din turism şi din sănătate, Căncescu anunţând deja că nu mai sunt bani pentru spitale. De asemenea el a adăugat că fondurile guvernamentale sunt de trei ori mai mici ca în anul trecut.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite