Consiliul Judeţean Braşov vrea să vândă parcurile industriale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu aduc mai nimic la buget, consilierii judeţeni vor lua în calcul vânzarea parcurilor industriale pe care le au în administrare.

Deşi consilierii judeţeni au aprobat ieri, în ultima şedinţă de plen, bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pentru 2010 al Parcului Industrial Metrom, hotărârea a născut dezbateri legate de sumele mari cheltuite pentru platformele care aparţin Consiliului Judeţean Braşov.

„Din repartizarea sumelor trimestriale reiese că, lunar, se cheltuiesc 60.000 de lei pentru nouă angajaţi ai platformei Metrom. Banii aceştia reprezintă salarii, indemnizaţii şi bonuri de masă, dar sumele nu sunt corelate cu salariile din Consiliul Judeţean. Am propus ca situaţia să fie evaluată pentru fiecare platformă, astfel încât să se poată lua o decizie în cunoştinţă de cauză", a declarat Aurelian Danu, unul dintre consilierii judeţeni.

Produc doar pierderi

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a lansat propunerea vânzării celor două platforme industriale din administrarea instituţiei, respectiv Metrom şi Carfil.

„Părerea mea este că ar trebui să vindem, de urgenţă, aceste parcuri industriale pentru că nu am câştigat niciun ban de pe urma lor. Aceste platforme au o situaţie financiară dificilă, iar prin administrarea lor se pierd sume importante din bugetul judeţului", a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

Consilierii vor lua în discuţie posibilitatea vânzării celor două parcuri în următoarea şedinţă de plen.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite