Braşov: Consiliul Judeţean „va defila” cu Castelul Bran prin lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Consiliul Judeţean „va defila” cu Castelul Bran prin lume
Braşov: Consiliul Judeţean „va defila” cu Castelul Bran prin lume

Chiar dacă nu mai este în proprietatea Statului, castelul Bran rămâne un brand cu care se pot atrage turiştii. Autorităţile judeţene au găsit şi o metodă inedită de promovare a legendei.

Conducerea Consiliului Judeţean a făcut astăzi publică noua strategia de promovare a Braşovului în lume. Autorităţile au găsit chiar şi o metodă inedită de a atrage turiştii. Ele nu vor merge la târgurile internaţionale de profil cu pliante sau broşuri, ci chiar cu Castelul Bran. CJ a creat un decor autentic din zona Branului, pe un panou, unde străinii se vor putea fotografia alături de câteva personaje veritabile. Imaginile sunt sugestive în principal pentru mitul lui Dracula.

Oaia-vampir şi usturoiul

Astfel, pe lângă impozantul castel, în peisaj mai apare şi un vampir, o oaie cu colţi, dar şi un preot şi câteva legături de usturoi, care vor au rolul de a le arăta turiştilor că sunt protejaţi de spiritele necurate, atunci când vin la Braşov. Decorul va fi însoţit şi de un infochioşc ce va oferi informaţii despre toate obiectivele turistice din judeţ. Consiliul Judeţean vrea să monteze astfel de aparate la toate obiectivele din judeţ,

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite