Concurs de desen pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Poşta Română organizează ediţia a V-a  a  concursului de desen „Vine,vine Iepuraşul!" Concursul va fi lansat pe 26 martie şi se adresează exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani.

Aceştia îşi vor putea trimite desenele pe adresa Bd. Dacia nr. 140, Sector 2, cod poştal 020065, Bucureşti, până la data de 13 Aprilie 2012, data poştei, cu menţiunea „Serviciul Relaţii Publice", pentru concursul de desen, "Vine, vine Iepuraşul!".

Lucrarea desemnată câştigătoare va fi premiată cu o excursie în Grecia. Pentru lucrările clasate pe locurile doi şi trei se vor acorda premii constând în sejururi la mare şi la munte, în spaţiile de cazare ale C.N. Poşta Română S.A.

Proiectul se va desfăşura în perioada 26 martie - 13 aprilie şi face parte din ciclul de competiţii artistic-culturale, iniţiat de Poşta Română, pentru susţinerea artei şi valorilor culturale româneşti, prin încurajarea şi promovarea tinerilor creatori.

Regulamentul concursului va putea fi consultat pe site-ul www.posta-romana.ro sau apelând Serviciul de relaţii cu clienţii Infopost, la numărul de telefon 021.93.93.111.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite