Concertele aduc spiritul Crăciunului, la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Hruşcă va concerta de Moş Nicolae, în Piaţa Sfatului. Foto: arhivă ADS
Ştefan Hruşcă va concerta de Moş Nicolae, în Piaţa Sfatului. Foto: arhivă ADS

Seria de spectacole a lunii decembrie va fi deschisă de Ştefan Hruşcă cu un recital de colinde, în Piaţa Sfatului. La Braşov vor mai concerta Fuego, Florin Chilian, Felicia Filip, Angela Similea, Mircea Baniciu, Cristian Pomohaci, Ovidiu Komornyik şi Răzvan Mazilu.

Ştefan Hruşcă va concerta pe 6 decembrie, la ora 18.00, în Piaţa Sfatului, în seara magică în care se vor aprinde toate luminile de sărbătoare la Braşov.

Dacă rataţi concertul din centrul oraşului, aveţi şansa să-l ascultaţi pe cel care interpretează cele mai frumoase colinde şi pe 7 decembrie, la Centrul Cultural Reduta. Concertul extraordinar va avea loc la ora 19.30, iar biletul de intrare costă 60 de lei.

Îngeraşii din Corul de Copii „Unison" vor sărbători nouă ani de existenţă printr-un concert aniversar minunat, programat pe 8 decembrie, de la ora 19.00, la Biserica Romano Catolică „Sfânta Cruce", din Braşov.

Vestitori ai Naşterii lui Iisus vor fi şi membri Trio-ului „Anatoly" din Braşov, alcătuit din Andrada Mureşan, Gabriel Baciu şi Ciprian Cucu, care vor susţine pe 12 decembrie, alături de Fuego, un concert minunat de colinde. Evenimentul intitulat „Se-ntorc colindele acasă" va fi găzduit de Centrul Cultural „Reduta" de la ora 16.00 şi 19.00, iar intrarea costă 40 de lei.

Spectacol vienez

Orchestra vieneză  Johann Strauss Ensemble va susţine, pe 19 decembrie, la Teatrul „Sică Alexandrescu", spectacolul „Best of Vienna". Prim solistul si dirijorul acestui concert este talentatul si carismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor.

Un bilet costă între 50 şi 160 de lei. Şi Florin Chilian va ajunge în luna decembrie, la Braşov. Acesta va concerta pe 20 decembrie, la ora 20.00, tot la Reduta, iar biletul costă 40 de lei.

Seria de concerte va fi închisă pe 25 decembrie cu un minunat spectacol de Crăciun susţinut de Filarmonica din Sankt Petersburg. Concertul special va avea loc la ora 19.00, la Centrul Cultural „Reduta", iar intrarea costă 100 de lei.

Gala de Crăciun a Operei 

Pe 21 decembrie, soliştii Operei invită toţi melomanii la Gala de Crăciun. Spectacolul va avea loc la ora 19.00, la Sala Sporturilor şi îi va reuni pe aceaşi scenă pe Felicia Filip, Angela Similea, Mircea Baniciu, Cristian Pomohaci, Ovidiu Komornyik, Răzvan Mazilu, balerini renumiţi, corul Unison şi soliştii, corul, baletul şi orchestra Operei Braşov. Biletele s-au pus deja în vânzare la sediul şi la agenţia Operei, iar preţul acestora variază între 40 şi 70 de lei. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite