Concerte incediare în cluburile braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă încă nu aveţi un program pentru weekend, „Adevărul de Seară" vă recomandă să vă relaxaţi în compania unor artişti renumiţi, la petrecererile din cluburi.

Trupa Sarmalele Reci deschide apetitul pentru distracţie, în această seară, de la ora 21.00, în Clubul Rockstadt. Andras Zoltan (voce), Emil Viciu (chitara), Gabriel Drăgan (tobe), Mircea Horvath (clape) şi Dan Georgescu (bas) l-au ucis pe Bulă.

Şi nu e vorba despre o păcăleală de 1 aprilie. „L-au ucis pe Bulă" este titlul celei mai recente piese semnată Sarmalele Reci. Pe lângă piesele de pe noul album, fanii vor putea asculta, live, celebrele hit-uri „Violeta", „Telefonul nu mai sună", „Dacă n-ai fi tu", „Ţara de vrea prost" sau „Spirit de vară". Trupa Sarmalele Reci s-a format în 1993, la Bucureşti, iar noul albun este unul acid şi plin de ironie. Intrarea la concert costă 15 lei.

Provincialii în Bamboo
Seara de sâmbătă va fi una deosebită, în cel mai nou club din Braşov, Bamboo. Băieţii de la Provincialii vor susţine un concert live, de la ora 21.00. Cei care doresc să ia parte la petrecere trebuie să respecte un dress code: gipsy style. Intrarea la concert costă 20 de lei, iar organizatorii promit o atmosferă incendiară, până dimineaţă.

Şi la Kasho sunt invitaţi speciali sâmbătă, de la ora 21.00. Fetele de la RedBlonde vin împreună cu Mihnea, Şerban, Nicu, Laur şi Bogdan să le ofere fanilor din Braşov un cocktail muzical al ultimilor 30 de ani. Alina Chinie (red) şi Mădălina Petre (blonde), simpaticele veveriţe, îi invită pe braşoveni la un super-show, unde intrarea costă 20 de lei. Tot sâmbătă seara, braşovenii pot petrece în clubul Glam-Glam, Remember Retro Club sau Oldies.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite