Concert extraordinar al Orchestrei US Army Forces in Europe la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La invitaţia Centrului Cultural American, Orchestra Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa (The U.S. Army Forces in Europe - USAREUR) va susţine în data de 11 mai un concert inedit în Piaţa Sfatului din Braşov.

Concertul începe la ora 17.30, iar intrarea este liberă. Orchestra USAREUR reprezintă Statele Unite ale Americii şi Forţele Armate la ceremonii, evenimente de celebrare a relaţiilor cu alte ţări şi evenimente diplomatice de prim rang.

Orchestra Forţelor Armate Americane Staţionate în Europa, sub comanda locotenent colonelului Beth T. M. Steele, este staţionată la cazarma Tompkins în Schwetzingen, Germania. Orchestra a fost fondată în 1940 şi, în prezent, împreună cu grupul său partener, Corul Soldaţilor Armatei Statelor Unite în Europa, este cea de-a treia organizaţie muzicală a Armatei SUA, ca mărime.

În afara graniţelor, este cea mai mare orchestră a Statelor Unite şi principalul ambasador muzical al Armatei SUA în Europa. Orchestra reunită a Armatei Statelor Unite în Europa are mai mult de 200 de reprezentaţii pe an şi a avut spectacole în peste 20 de ţări europene şi din Orientul Mijlociu, din Rusia.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite