Braşov: Concert extraordinar de Haydn

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Concert extraordinar de Haydn
Braşov: Concert extraordinar de Haydn

Braşovenii sunt invitaţi la oratoriul „Creaţiunea”, de F. J. Haydn, care va avea loc mâine la Biserica Catolică „Sfântul Petru şi Pavel”, sâmbătă, de la ora 20.00. Aici sunt aşteptaţi aproximativ 400 de iubitori de muzică de calitate.

Ritmurile propuse de Haydn îi vor duce pe braşoveni cu gândul spre momentul creării acestei lumi de către Dumnezeu. Concertul va fi susţinut de aproximativ 100 de muzicieni români şi străini. Aceştia susţin astăzi un concert în Cluj-Napoca, mâine vor concerta la Braşov, iar duminică la Sibiu. Concertul va fi susţinut de corul şi orchestra proiectului „Oratorium” şi dirijaţi de Delta David Gier, din New York. Printre artiştii implicaţi în concert se numără prim-violista Ellen Rose, de la Dallas Symphony, David Danels, prim-violonist la Filarmonia din Praga, Irena-Marie Rieband, cornistă principală la Orchestra Filarmonica din Polonia, şi Christof Metz, prim contrabasist din Elveţia.
 Spectacolul îşi propune să le dea tinerilor muzicieni români mai multă încredere în forţele proprii şi în dezvoltarea lor profesională. Biletele se găsesc la Centrul Cultural „Reduta” Braşov şi costă 20 de lei bucata.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite