Comisie de anchetă privind patinoarul de la Braşov la Camera Deputaţilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Nicolăescu, viceliderul deputaţilor PNL a declarat că liberalii vor solicita Camerei Deputaţilor constituirea a unei noi comisii de anchetă privind costurile patinoarului de la Braşov. Totuşi, procedurile se pare că vor fi demarate după ce liberalii vor strânge infromaţii din teritoriu.

Viceliderul Eugen Nicolăescu a spus că parlamentul din care face parte a decis să ceară o comisie de anchetă pe problema patinoarului de la Braşov, mai exact a costurilor la care s-a ridicat investiţia.

Reamintim că la mijlocul lunii mai, când la Cotroceni, şeful statului a fost întrebat de un jurnalist de ce susţine un Guvern care construieşte cu 12 milioane de euro un patinoar, la Braşov, preşedintele i-a sugerat ziaristului să facă o sesizare către Preşedinţie, şi l-a asigurat că şeful statului o va trimite personal la Parchet.

Tocmai în acest sens, deputatul PNL de Arad Mihăiţă Calimente a declarat, că are informaţii cum că PDL „îi pregăteşte ceva" lui Vasile Blaga, în urma scandalului privind costurile de construire a patinoarului din Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite