Comercianţi ambulanţi, săltaţi de poliţişti pentru că vindeau ceapă şi pătrunjel în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii vindeau legume în stradă Foto. Poliţia Locală Braşov
Suspecţii vindeau legume în stradă Foto. Poliţia Locală Braşov

Suspecţii au fost prinşi azi, pe strada Jupiter din Braşov, unde vindeau, pe nişte mese improvizate din câteva lăzi răsturnate, ceapă verde, părtunjel sau salată.

Comercianţii nu au apucat să-şi vândă marfa pentru că au fost luaţi pe sus de poliţiştii locali. Oamenii legii spun că Vasile Z., 34 de ani din Săcele; Florin S., de 28 de ani din Teliu; Ion B., de 23 de ani din Braşov; Ion S., 37 de ani  din Teliu; Gabriela G., de 32 de ani din Săcele; Valentina G., de 46 de ani din Săcele şi Tiberiu D., de 25 de ani din Teliu, nu deţineau documente de ocupare a domeniului public şi nici nu au putut prezenta acte referitoare la marfa deţinută.

„Persoanele depistate au fost sancţionate în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar ca măsură complementară a fost dispusă ridicarea mărfii în vederea confiscării. Marfa, aproximativ 150-200 de kilograme, a fost predată conform procedurilor legale la centrul pentru persoane fără adăpost", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Marcel Chirilă.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite