Coman trăieşte bine şi din chirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Neculaie de la Braşov a uitat să-i mai plătească salariile portarului său, dar acesta se descurcă şi pe criză, trăind din închirierea de spaţii. Goalkeeperul a depus memoriu la FRF să devină liber de contract, deoarece nu şi-a mai primit banii de la Braşov de luni bune. Totuşi, acesta nu duce grija banilor.

Dani Coman îşi face iar bagajele să revină la Rapid. Mai are însă de aşteptat, pentru că memoriul său va fi judecat abia săptămâna viitoare de Comisia pentru Soluţionarea Litigilor. Portarul a ajuns la Braşov în urmă cu două sezoane, după ce Rapid a refuzat să-i plătească salariile pe ultimele trei luni. Într-o situaţie similară se află Coman şi acum sub poalele Tâmpei.

Portarul îşi duce însă liniştit existenţa. Oricum nu trăieşte din banii pe care îi primeşte de la fotbal, ci şi din închiriera de imobile. Acesta şi-a cumpărat de-a lungul timpului mai multe case şi terenuri în zone bune din Bucureşti, Piteşti şi Valea Oltului. „Am fost inspirat. Banii pe care i-am câştigat din fotbal i-am investit cumpărând case în cele mai bune zone din Bucureşti şi Piteşti. Se poate trăi foarte bine din chiriile care mi se plătesc", recunoaşte Dani Coman.

Pe viitor, portarul doreşte să achiziţioneze şi o vilă în Poiana Braşov, acolo unde intenţionează la sfârşit de carieră să se stabilească alături de familie.

Dorit şi de Vaslui

După ce va fi declarat liber de contract, Dani Coman ar putea reveni în Giuleşti, unde este dorit de preşedintele Dinu Gheorghe. Aici însă va trebui să lupte cu Mircea Bornescu pentru un loc de titular. O altă variantă pentru Coman ar fi să meargă la Vaslui, moldovenii fiind în căutarea unui portar de valoare. „De când am plecat de la Rapid am ştiut că într-o zi mă voi întoarce în Giuleşti", a declarat portarul.

Gică Popescu a făcut zeci de milioane de euro din imobiliare!

Dacă Dani Coman este un afacerist în devenire, alţi foşti jucători ai naţionalei au stâns milioane de euro din imobiliare. Gică Popescu s-a concentrat asupra dezvoltării GP Holding, format din 11 companii imobiliare, iar averea acestuia se ridică la 30 de milioane de euro! Şi Gică Hagi sau Ilie Dumitrescu au investit serios în locaţii de lux.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite