Braşov: Dani Coman este de acord cu regulile selecţionerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Dani Coman este de acord cu regulile selecţionerului
Braşov: Dani Coman este de acord cu regulile selecţionerului

Portarul echipei naţionale şi al FC Braşov, Dănuţ Coman, a declarat că regulile de disciplină ale selecţionerului Răzvan Lucescu nu sunt absurde, precizând că ora 12 noaptea, la care jucătorii convocaţi trebuie să fie acasă sau în cantonamen,t este chiar prea îngăduitoare.

Sincer, nu am vorbit cu Răzvan Lucescu despre acest lucru, noi nu ştim nimic, am văzut doar în presă. Oricum, şi dacă sunt adevărate, nu mi se par a fi exagerate pentru un fotbalist profesionist. Ba mai mult, cred că ora 12 noaptea la care trebuie să fii acasă, mi se pare chiar prea îngăduitoare. Eşti convocat să reprezinţi ţara şi cred că trebuie să te comporţi ca atare. Nu mi se pare că este ceva greu de respectat“, a afirmat Coman.

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, că internaţionalii care nu vor respecta regula impusă în cantonamentele naţionalei, de a nu fi văzuţi în oraş după ora 00.00, vor fi amendaţi sau excluşi din lotul primei reprezentative.

Ora limită pentru jucătorii de la echipa naţională va fi ora 12.00 noaptea. Am făcut un set de reguli, nu vreau să le numesc un regulament de ordine interioară, care să ne ajute să întărim relaţiie dintre jucători şi în acelaşi timp să transmitem o anumită educaţie, un anumit respect faţă de cei care suntem la naţională, faţă de public.

Una dintre reguli este că, pe perioada convocării, jucătorii nu au voie să depăşească ora 12.00 noaptea, amenda fiind de 5.000 de euro, iar cine este văzut în oraş după ora 1.00 noaptea este eliminat din lot
“, a precizat Lucescu la Sport.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite