Claudia Bănceanu creează accesorii pentru femeile nonconformiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creează pălării, mărgele, măşti şi alte accesorii pentru femeile care mizează pe unicitate atunci când ies pe stradă. În plus, este responsabilă cu creaţia la nunţi.

Claudia a intrat în jocul creaţiei din copilărie şi a rămas profund îndrăgostită de acest domeniu. Deşi a urmat, ulterior, o facultate cu profil real, tânăra a continuat să creeze, dominată de idei de haine şi accesorii inedite.

Toate creaţiile Claudiei sunt marcate de personalitatea sa extrovertită şi de ideea de a fi unică. „Am început să creez de la o vârstă fragedă, iniţial pentru păpuşi, iar apoi pentru mine. Din păcate, însă, nu am avut susţinerea părinţilor, ei fiind mai conservatori şi mult mai practici. De altfel, ei au încercat să mă îndepărteze de pasiunile mele, susţinând că în domeniul artei nu aş avea nici un viitor. În timp, m-am concentrat mai mult asupra şcolii şi a studiului şi a unor rezultate palpabile", povesteşte Claudia.

image

Tânăra a urmat Facultatea de Ştiinţe Economice, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-şi urmeze visul. Este creatoare de accesorii originale pentru femeile îndrăzneţe, şi, mai mult, este pasionată de make-up şi hairstyle. „Femeia care poartă creaţiile mele este iubitoare de nou, nonconformistă, sigură pe sine şi nu o interesează ce zic cei din jur, tocmai în ideea de a fi unică", spune Claudia.

Cochetează şi cu moda

Tânăra a creat costumaţii ieşite din comun, pe care le-a închiriat la diferite evenimente. Un exemplu în acest sens sunt aripile de înger, pe care le-a folosit personal la sedinţele foto la care a participat.

Claudia creează pălării, măşti, mărgele şi alte accesorii nelipsite din garderoba unei femei. „Până în prezent, am creat haine doar pentru mine şi prietenele mele. Printre creaţiile mele se mai numără şi căsuţele de dar pentru nuntă, pentru care am avut comenzi", declară Claudia.

image

Toate lucrurile care îi ies din mână Claudiei ajung să fie „personaje" la nunţi şi evenimente, dar şi la sedinţe foto speciale, la care ea însăşi este model. În plus, Claudia oferă şi sfaturi pentru înfrumuseţare, iar în acest sens colaborează cu o companie de produse din Australia.

„Colaborez cu un prieten, care este un foarte bun fotograf, şi care oferă servicii foto-video la evenimente şi nunţi. În echipa lui eu mai vin cu partea artistică de make-up, hairstyling şi închiriez creaţiile mele la sedinţele foto ale mirilor, de după nuntă. Colaborez şi la un curs de fotografie, care are şi o secţiune practică. Aici intervin şi eu, unde fac atât partea de make-up şi hairstyling la modelele de la sedinţele foto, cât şi partea de modelling, în care eu sunt subiectul sedinţei foto. Creaţiile mele sunt nelipsite de la shooting-uri", se mândreşte Claudia.

Înrebări şi răspunsuri:

Cât de importante sunt accesoriile în ţinuta unei femei?

O femeie trebuie să ştie cum să poarte atât accesoriile cât şi make-up-ul şi coafura. Aceste trei lucruri, plus vestimentaţia definesc caracterul şi stilul femeii. Nu aş vrea să se înţeleagă că „haina îl face pe om", pentru că eu nu merg după principiul acesta.

Cât de deschise sunt braşovencele să poarte haine extravagante?

Părerea mea este că braşovencele sunt persoane destul de deschise la nou şi, oricum, mă gândesc că orice femeie vrea să fie unică prin stilul vestimentar pe care îl abordează. Un lucru foarte important este ca orice femeie să ştie ce o avantajează.

Ce-i place:

„Îmi place foarte mult să fac sport, să merg pe munte, să mă plimb cu bicicleta, să înot, să schiez, să patinez, să joc baschet, tenis, ping pong, etc. Îmi place să dansez şi să desenez", spune Claudia Bănceanu.

Ce nu-i place:

„Nu-mi plac păienjenii şi insectele, în general. Fac alergie când aud manele şi nu-mi plac oamenii mincinoşi şi falşi", a declarat tânăra.

 Profil

NĂSCUTĂ. 31mai 1983, Braşov.

FAMILIE. Părinţi.

STUDII. Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea „Transilvania".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite