Udrea, după Năstase: Săli de sport de şapte milioane de lei, la sat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea
Elena Udrea

Aflată în vizită la Braşov pentru a semna un proiect de finanţare, Ministrul Dezvoltării şi Turismului, a promis mai multe investiţii în Braşov.

Elena Udrea a declarat că, în acest an, vor fi inaugurate două obiective importante în localitatea Apaţa şi Crizbav. Mai exact, este vorba despre două săli de sport, construcţii care sunt în plină execuţie. Valoarea totală a investiţiei este de şapte milioane de lei.

„Aceste lucrări au fost începute înainte de venirea mea la minister. Consider că este important să încheiem ceea ce s-a început şi sperăm ca locuitorii din acele zone să se bucure de acele noi obiective sportive", a declarat Ministrul Dezvoltării şi Turismului Braşov.

Start la reabilitarea caselor de cultură

Totodată, Elena Udrea consideră că este importantă reabilitarea caselor de cultură din localităţile din Braşov şi nu de investiţii în construirea unor noi aşezăminte culturale. Mai exact, cele care urmează să fie renovate sunt Casa de Cultură Rupea şi cea din Victoria. Lucrările vor fi finalizate în cursul acestui an, iar proiectele vor fi finanţate cu 3,8 milioane de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite