Circul Orlando, în premieră la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul circ privat din România vine pentru prima dată la Braşov. Spectaculoase dresuri de elefanţi, dromaderi, lame şi zebre, numere de echilibristică şi acrobaţie, dar şi divertisment cu clovnul Pepino. De toate acestea vor avea parte braşovenii de toate vârstele, începând de astăzi şi până pe 27 martie.

Circul este condus de Orlando Oprescu, un acrobat de numai 24 de ani, care este cel mai tânăr director de circ din Europa. Acesta este singurul din România care a prezentat în arena unui circ, nici mai mult nici mai puţin de trei elefanţi simpatici. Pe lângă acestea, Circul Orlando, care-şi va amplasa cortul lângă Stadionul Municipal, vă va impresiona cu o dresură de cai şi una exotică de dromaderi, lame şi zebre.

image

Spectacolul va conţine şi numere de acrobaţie din  S.U.A., Franţa, Italia şi Cehia, jonglerii, numere de echilibristică sau comice, oferite de clovnul Pepino din Cehia. 

image

Sâmbătă şi duminică, spectacolele sunt de la ora 15.30 şi de la 18.30. Miercuri, joi şi vineri reprezentaţiile sunt de la ora 18.30.

Biletul de intrare pentru adulţi costă 35 de lei, iar pentru copii, părinţii vor plăti 25 de lei. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite