Cioacă şi-a bătut joc de judecătorii Curţii de Apel Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii l-au aşteptat pe poliţist o oră, în sala de judecată, dar nu acesta nu a venit. Când au văzut că îşi pierd timpul, judecătorii s-au enervat şi au amânat cauza. Într-un târziu, a apărut şi poliţistul, zâmbitor ca întotdeauna, dar degeaba.

Procesul în care Cristian Cioacă este acuzat de spargerea căsuţei de e-mail a soţiei sale, avocata dispărută Elodia Ghinescu, era programat azi, la ora 12.00. Magistraţii l-au aşteptat o oră şi când au văzut că nu mai vine, au amânat cauza pentru lunea viitoare.

Pe la ora 13.00, şi-a făcut apariţia şi Cioacă. Acesta a venit însoţit de un stagiar care lucrează la cabinetul Mariei Vasii, avocata poliţistului fiind reţinută la alte procese. Poliţistul a venit însă degeaba, fiindcă judecătorii nu s-au mai întors în sală pentru el. Mai mult, avocata sa, Maria Vasii, s-a ales şi cu o amendă.

La termenul de azi nu s-au prezentat nici Cristian Cioacă, nici avocata sa. Nu a depus nicio cerere de amânare, iar instanţa a amendat-o pe doamna avocat cu 2.000 de lei şi a fixat un termen pentru 30 aprilie, ora 12.00. La termenul viitor va fi numit un expert în vederea efectuării expertizei asupra laptop-ului şi a calculatorului de acasă al avocatei Elodia Ghinescu", a precizat Crina Radu, apărătoarea familiei Ghinescu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite