Cioacă a denigrat-o pe Elodia la Curtea Supremă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii Supreme au decis să se pronunţe în dosarul fraudelor informatice la începutul lunii aprilie. Poliţistul a susţinut că soţia lui era o femeie uşoară.

Cioacă riscă să fie dat afară din Poliţie

Ieri, Cristian Cioacă le-a cerut magistraţilor supremi să-l achite pe motiv nu a comis nicio infracţiune atunci când a spart email-urile soţiei sale. Poliţistul a fost condamnat, de Curtea de Apel Braşov, la trei ani de închisoare cu suspendare.  Mai mult, avocata lui, Maria Vasii, a susţinut că din mesajele Elodiei rezultă că aceasta ducea o viaţă promiscuă, făcea chefuri, împreună cu două prietene, şi se îmbăta în faţa copilului sau se lăsa maltratată pentru plăceri de natură sexuală. 

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a respins toate acuzaţiile şi a cerut instanţei supreme să-i acorde daune de 200.000 de lei, fiindcă Elodia a fost denigrată. Avocata a mai spus că tot ceea ce s-a susţinut în faţa instanţei nu sunt decât nişte minciuni.  

„Au fost audiate două martore, am depus articole din ziare şi mai multe probe din care rezultă că persoana şi imaginea de avocată a Elodiei a fost prejudiciată. De asemenea, am cerut majorarea pedepsei şi am solicitat ca aceasta să fie cu executare. Cristian Cioacă a vrut să o denigreze pe Elodia şi el să se victimizeze", a spus avocata Crina Radu.

Dacă ieri Cioacă a fost la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, mâine el va trebui să se prezinte la Judecătoria Braşov, unde are termen în procesul în care este judecat pentru furt între soţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
image
image
image
image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite