Braşov: Cioacă s-a amuzat copios în timpul procesului în care este acuzat de furt electronic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cioacă s-a amuzat copios în timpul procesului în care este acuzat de furt electronic
Braşov: Cioacă s-a amuzat copios în timpul procesului în care este acuzat de furt electronic

Audierea martorilor din acest proces l-a distrat foarte tare pe poliţistul Cristian Cioacă, care a bufnit de mai multe ori în râs, fără a-şi motiva apoi, atitudinea. Mai citiţi şi: Cioacă nu-şi strică vacanţa pentru audieri Cristian Cioacă rămâne principalul suspect în dispariţia Elodiei

Judecătorii braşoveni au audiat astăzi patru martori implicaţi în cazul spargerii căsuţei de e-mail a avocatei Elodia Ghinescu. Soţul acesteia, Cristian Cioacă, a fost însă, extrem de amuzat de ceea ce au relatat martorii în faţa judecătorului şi a răbufnit de mai multe ori în râs. Printre persoanele citate ca martor s-a numărat şi asistenta Elodiei, Raluca Emilia Iosif Niţă. Aceasta a precizat printre altele că Elodia nu îşi planificase un concediu în perioada, în care a fost dată dispărută, ci doar că atunci „când s-a întors din Dubai, la sfârşitul lunii august, Elodia mi-a spus că ar vrea să mai meargă încă o dată acolo, dar în iarnă, alături de soţul şi fratele ei”.

„Nu mai ştiu de ce am râs”

Afirmaţia tinerei l-a făcut pe Cristian Cioacă să pufnească în râs. La ieşirea din sala de judecată el nu a vrut însă, să-şi motiveze atitudinea. „Nu e distractivă toată chestia asta? Pe dumneavoastră nu v-a amuzat? Nu mai ştiu de ce am râs”, a precizat Cioacă.  El şi-a păstrat în continuare atitudinea ironică şi, chestionat cu privire spargerea căsuţei de e-mail a Elodiei, poliţistul a replicat cu zâmbetul pe buze, că nu ştie cum a intrat în posesia acelor e-mailuri şi că probabil „au venit pe undeva pe conductă”. Instanţa urmează să se mai întrunească din nou pe 2 noiembrie şi să audieze alţi şase martori, printre aceştia numărându-se şi presupusul iubit al Elodiei.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite