Braşov: Cioacă a promis că vine luni să fie audiat de poliţişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cioacă a promis că vine luni să fie audiat de poliţişti!
Braşov: Cioacă a promis că vine luni să fie audiat de poliţişti!

Poliţistul Cristian Cioacă i-a anunţat astăzi, prin intermediul avocatului său, pe foştii săi colegi,  de la Secţia 3 Braşov, că luni dimineaţă se va prezenta la audieri.


El este cercetat într-un dosar la această unitate de Poliţie în legătură cu o plângere depusă de mama Elodiei Ghinescu pentru săvârşirea unui presupus furt între soţi.

În acest dosar, Cioacă trebuia să se prezinte la audieri încă de luna trecută, însă i-a anunţat pe poliţiştii braşoveni că nu poate ajunge, deoarece se află în... vacanţă. În respectiva plângere penală, Cioacă este acuzat că ar fi furat bunuri ale Elodiei Ghinescu din apartamentul în care locuiau, lucruri despre care nu se mai ştie nimic. Între respectivele obiecte se aflau şi mai multe bijuterii valoroase.

Două procese penale deja începute

Tot astăzi, la ora13.00, Cristian Cioacă trebuia să se prezinte la Judecătoria Braşov, deoarece este judecat pentru faptul că ar fi închiriat fără drept garsoniera în care funcţiona cabinetul de avocatură al Elodiei Ghinescu. Cioacă a făcut şi o promisiune de vânzare a respectivului imobil către un executor judecătoresc din Braşov.

Cristian Cioacă ar trebui să revină şi luni la Braşov, atunci când la Curtea de Apel se va judeca un nou termen în procesul în care el şi Adrian Niţu sunt acuzaţi că au spart căsuţa de e-mail a avocatei Elodia Ghinescu şi i-au transferat mesajele la o altă adresă de e-mail. Ei sunt judecaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, restricţionare fără drept a accesului la date informatice şi transferul neautorizat de date informatice. Cristian Cioacă şi Adrian Marin Niţu au fost trimişi în judecată de procurori din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Braşov.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite