Cinci nigerieni, studenţi la Braşov, vor fi expulzaţi din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nigerienii erau studenţi la Universitatea Transilvania Foto.arhivă
Nigerienii erau studenţi la Universitatea Transilvania Foto.arhivă

Poliţiştii spun că aceştia avut reglementată șederea în România, pentru studii, până la sfârșitul lunii octombrie 2011, după care nu au întreprins nici un demers pentru legalizarea șederii lor în țara noastră.

Nigerienii, care au vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, au fost prinşi, joi, de polițiștii de la Serviciul pentru Imigrări Brașov, în cooperare cu colegii lor de la Poliţia Braşov. Oamenii legii au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea și combaterea șederii ilegale a cetățenilor străini. Aşa au fost prinşi şi nigerienii.

„Pe numele celor cinci persoane vor fi emise decizii de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care sunt obligate să părăsească țara în termen de 15 zile. Serviciul pentru Imigrări Brașov va continua activitațile de prevenire și combatere a șederii ilegale a cetățenilor străini, utilizand  resursele proprii și  cooperând cu  instituțiile abilitate în menținerea unui climat de ordine și liniște publică în comunitate", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite