Cinci indivizi au furat o tonă de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. arhivă
Foto. arhivă

Hoţii nu s-au mulţumit doar cu atât şi au încercat să fure şi o caroserie auto, din curtea unui imobilului, situat pe strada Bârsei.

Proprietarul caroseriei a sunat imediat la Poliţie, iar oamenii legii au venit imediat la faţa locului. Acolo, poliţiştii au găsit un vasluian de 63 ani şi patru vrânceni de 17,25,37 şi 54 ani, stând lângă o autoutilitară, încărcată cu aproximativ 1000 kg.deşeuri feroase.În curtea imobilului, lângă autoutilitara respectivă, poliţiştii au găsit şi caroseria auto.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că vasluianul,care lucrase cu ziua în gospodăria respectivă, a observat caroseria auto,care fusesese dezechipată de proprietar şi depozitată în curte,şi a vorbit cu ceilalţi patru suspecţi să o fure şi apoi să o valorifice.
„Suspecţii s-au deplasat cu autoutilitara  în curtea respectivă, unde, cu ajutorul unui aparat de sudură, au tăiat caroseria în trei bucăţi, fiind prinşi apoi de poliţişti. Poliţiştii au mai stabilit că, în data de 05.04.2012, suspectul a instigat aceleaşi persoane la sustragerea unei caroserii auto dezechipate din curtea aceluiaşi imobil, după care au valorificat-o contra sumei de 100 lei. Vasluianul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cu propunere de arestare preventivă,sub aspectul comiterii  infracţiunii de instigare la furt calificat,procurorii dispunând cercetarea lui în stare de libertate. Ceilalţi suspecţi sunt cercetaţi tot în libertate,pentru comiterea infracţiunii de furt calificat", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite