Cinci indivizi au dat cinci spargeri într-o singură noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au fost opriţi în trafic, în noaptea de 22 octombrie, după ce poliţiştilor Secţiei 2 li s-a părut suspectă autoutilitara cu care circulau. Suspecţii sunt bănuiţi că ar fi furat şi un seif, în care se aflau 30.000 de euro.

În maşină se aflau doar şoferul, de 23 de ani, şi un bărbat de 36 de ani.  „În  urma controlului efectuat de polițiști, în interiorul autoutilitarei, sub bancheta din spate, a fost găsită o drujbă, despre a cărei proveniență cele două persoane menționate nu au putut oferi detalii", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi. În urma audierilor, poliţiştii au aflat că cei doi au furat drujba în noaptea respectivă, dintr-un imobil în construcție din cartierul Stupini, şi au avut trei complici. Aceştia, în vârstă de 18, 19 şi 22 de ani, au fost prinşi în apropierea sensului giratoriu de la Piața Stupini.

Au furat bunuri de 13.000 de lei                

Poliţiştii au stabilit că hoţii au mai spart, în acea noapte, alte trei case aflate în construcție, în Stupini, și o firmă de pe strada Calea București. Apoi, au ascuns prada în două locuri. Polițiștii au găsit bunurile sustrase, trei drujbe, două generatoare electrice, o bormașină, un flex și cabluri electrice, în valoare totală de 13.000 lei, în zona caselor în construcție din Stupini şi pe strada Zizinului, lângă calea ferată. Cei cinci au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru furt calificat. Suspecţii sunt bănuiţi că tot ei ar fi furat şi un seif, în care se aflau 30.000 de euro, dintr-un magazin second-hand de pe strada Mihai Viteazu, săptămâna trecută.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite