Cinci hoţi din Codlea au ajuns pe mâna Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti Foto.arhivă
Suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti Foto.arhivă

Aceştia au sustras bunuri în valoare de peste 8.000 de lei, dintr-o magazie şi un beci din municipiu. Doi dintre ei au fost arestaţi, iar ceilalţi trei sunt cercetaţi în libertate pentru furt calificat.

Poliţiştii din Codlea au prins, luni, trei inşi, în vârstă de 54, 38  şi 18 ani, care sunt suspecţi în cazul unui furt dintr-o magazine din localitate. Potrivit poliţiştilor, indivizii au acţionat între 8 şi 11 noiembrie, când au furat cabluri elecrtice şi baterii auto în valoare de 8.500 de lei.

Oamenii legii au recuperat bateriile, în valoare de 2.500 de lei, iar suspecţii au fost prezentanţi magistraţilor braşoveni. Judecătorii au dispus arestarea preventivă a primilor doi, pentru 29 de zile, și cercetarea în libertate a celui de-al treilea, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tot luni, poliţişii codleni au prins alţi doi localnici, de 20 şi 26 de ani, care, în noaptea de 30 spre 31 august 2011, au spart beciul unui apartament din municipiu şi au sustras un  televizor, un cuptor cu microunde, o imprimantă și o plită de gaz.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite