Cinci copii din Braşov au ajuns tâlhari de profesie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci copii, de etnie romă, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani au reuşit să bage în sperieţi trei bătrâne din Braşov.

În timp ce alţi copii de vârsta lor se joacă încă în parcuri, cei cinci au devenit tâlhari de profesie. La mijlocul acestei luni au reuşit să dea tei lovituri în tot atâtea zile. Astfel, în 17 iulie i-au furat dintr-o sacoşă, unei bătrâne de 67 de ani un portofel cu 150 de lei în el.

A doua zi, copiii au trecut direct la tîlhării. Au ameninţat o bătrână de 74 de ani care megea pe Bulevardul Gării şi i-au luat portofelul, în care erau 100 de lei. În următoarea zi, cei cinci au repetat figura şi au tîlhărit o altă bătrână de 75 de ani, căreia i-au furat 200 de lei.

„Recomandăm persoanelor vârstnice, în special femeilor, să fie atente când se deplasează prin public, iar în cazul în care sunt agresate, să apeleze 112. Important este să nu fie sensibilizate de copiii, care sub pretextul că doresc să-şi cumpere ceva de mâncare, le vânează genţile sau portofelele. Cel mai bine este să nu intre în contact cu astfel de persoane dubioase", a declarat Mircea Popa, şeful Poliţiei Municipiului Braşov.

Pentru că au sub 14 ani copiii nu vor răspunde penal pentru faptele lor. Toţi cinci au fost internaţi în Centrul de Primire Minori de la Ghimbav.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite