Cinci femei, dintre care una gravidă, rănite în urma unui accident pe DN 73

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs în apropiere de Bran Foto. ISU Braşov
Accidentul s-a produs în apropiere de Bran Foto. ISU Braşov

Cinci femei au fost rănite, dintre care una însărcinată, în urma unui accident petrecut luni seara în apropiere de Bran. Victimele se află în stare stabilă şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

Update 24.04. „Accidentul s-a soldat cu cinci victime, cinci femei printre care şi o gravidă. Toate cele cinci persoane au fost stabilizate, sunt conştiente şi sunt în afara oricărui pericol. Au fost transportate de cinci echipaje SMURD la spital pentru investigaţii", a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit primelor informaţii, o maşină care circula pe DN 73 n-a acordat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, ambele maşini au ajuns în şanţ, informează postul de ştiri România TV.

La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD pentru a acorda îngrijiri victimelor. Femeile din cele două autoturisme sunt conştiente, însă au suferit politraumatisme şi urmează să fie transportate la Spitalul Judeţean Braşov, pentru mai multe investigaţii.

Femeia gravidă se află în afara oricărui pericol. Nu există riscul ca ea să piardă sarcina.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite