Cerul Braşovului, luminat de zeci de felinare din hârtie FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerul Braşovului, luminat de felinare din hartie
Cerul Braşovului, luminat de felinare din hartie

Studenţii braşoveni au organizat, luni seara, un flashmob, în Piaţa Sfatului, pentru a marca începerea celui mai mare festival studenţesc, Unifest. Aceştia au aprins aproape 150 de lampioane, care au luminat pentru câteva minute cerul oraşului.

Chiar dacă frigul le-a dat ceva bătăi de cap, la început, până la urmă, cele câteva zeci de studenţi care s-au strâns în Piaţa Sfatului şi-au văzut visul împlinit, acela de a lansa la cer 150 de lampioane şi de a da drunul la „distracţia gratis, nu degeaba", aşa cum este deviza Unifest. Pentru a preîntâmpina incidentele, în zonă a stat şi un echipaj al pompierilor. Felinarele din hârtie colorată au stat pentru câteva minute aprinse pe cer, spre mirarea celor care au trecut prin centru şi nu prea au înţeles despre ce este vorba.

Cerul Braşovului, luminat de felinare din hartie

Click pe poze pentru mai multe imagini de la ineditul eveniment

Studenţii din Universitatea Transilvania au vrut ca deschiderea festivalului să fie una mai specială, fiindcă se împlinesc zece ani de când ei au parte gratuit de o serie de evenimente culturale, academice, sociale şi sportive. Printre ele se vor număra şi în acest an spectacole de teatru, de filarmonică, seri de poezie, vizionări de filme, dezbateri, conferinţe, training-uri, competiţii sportive, dar şi multe petreceri.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite