Cerşetorii din autobuze au fost „săltaţi“ de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cerşetorii au fost săltaţi de oamenii legii Foto. Poliţia Locală Braşov
Cerşetorii au fost săltaţi de oamenii legii Foto. Poliţia Locală Braşov

Oamenii legii, împreună cu angajaţii au RAT Braşov,  au controlat mijloacele de transport în comun şi tot cei care apelau la mila pasagerilor au fost duşi la sediul Poliţiei Locale.

„Până la această oră au fost depistate următoarele persoane care efectuau acte de cerşetorie: Gheorghe C., în vârstă de 67 de ani din Budila; Maria H., în vârstă de 18 ani din Teliu; Marian B., în vârstă de 36 de ani din Săcele; Dana C., în vârstă de 14 ani din Zărneşti; R. P, în vârstă de 10 ani din Zărneşti; Maria C., în vârstă de 61 de ani din Zărneşti şi Claudia P- în vârstă de 27 de ani din Teliu. Persoanele depistate, care întrunesc condiţiile răspunderii legale, vor fi sancţionate contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii nr 61/1991 cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 lei", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Braşov, Marcel Chirilă.

Tot în timpul controlului, poliţiştii au prins-o şi pe Simona M., de 38 de ani, din Săcele care efectua acte de comerţ în alte locuri decât cele autorizate, faptă pentru care riscă o amendă cuprinsă între 1.000 şi 1.500 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite