Cercetată de poliţie după ce a luat un telefon dintr-un fast food

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

Este vorba despre o braşoveancă de 32 de ani, care este acum în vizorul poliţiştilor după ce a luat un telefon mobil, uitat pe masă de o altă clientă a unui fast food din Braşov.

Incidentul s-a petrecut în data de 24 septembrie 2011, în jurul orei 17.50, când păgubita, care este din Bistriţa, a mers să mănânce la un fast food de pe strada Calea Bucureşti. La plecare, tânăra, în vârstă de 33 de ani, şi-a uitat telefonul pe masă. Când a văzut că nu îl mai găseşte, femeia s-a dus la Poliţie şi a anunţat că şi-a pierdut telefonul, un model Blackberry în valoare de 1.700 de lei. După luni de căutări, oamenii legii au reuşit să o găsească pe femeia care şi-a însuşit bunul găsit.

„În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști, ieri a fost identificată o brașoveancă de 32 ani, ca suspectă în acest caz, polițiștii reușind recuperarea telefonului. Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşire a bunului găsit, conform articolului 216 Cod Penal, cu suspecta în stare de libertate", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite