Braşov: Trupa Sistem şi-a „încălzit“ butoaiele pentru Cerbul de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima repetiţie a băieţilor de la Sistem a fost una „ploioasă“, fapt ce nu i-a împiedicat pe artişti să-şi continue prestaţia. Sistem va deschide Cerbul de Aur în serile de 2, 3 şi 4 septembrie.

Cântăreţii la butoaie vor fi actori principali la Festivalul „Cerbul de Aur“ ediţia 2009. Ei s-au pregătit intens pentru a oferi publicului show-uri incendiare. ,,Suntem familiarizaţi cu Cerbul de Aur. Am mai fost aici în 2004 şi 2005, iar la Nopţile Albe am participat aproape în fiecare an. Însă, de la an la an, se observă un progres. Scena e cea mai mare, iar condiţiile tehnice sunt cele mai bune oferite artiştilor români la un mare festival", spune Zoli, liderul trupei Sistem.

Piese speciale


Pentru această ediţie, Zoli, Robi, Cici, Phlo şi Nashu au pregătit un program aşa cum nu a mai văzut Braşovul: piese reorchestrate, o piesă compusă special, un show de lasere incendiar, coveruri, efectele speciale, altă cosmetizare a instrumentelor, un set de butoaie noi.

Spectacol de lasere

Şi, pentru a fi în ton cu fiecare seară tematică - evergreen, rock, pop -, trupa a pregătit un program de coveruri pe care nu l-a mai cântat niciodată. La show-ul din trei septembrie, spectatorii din Piaţa Sfatului şi telespectatorii Televiziunii Române, dar şi cei din Europa vor avea parte de un spectacol de lasere impresionant.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite