Braşov: Străzi blocate spre Centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Străzi blocate spre Centrul oraşului
Braşov: Străzi blocate spre Centrul oraşului

Edilii au luat decizia să închidă traficul, pentru mai multe ore, pe strada 13 Decembrie pentru a se putea turna ultimul strat de asfalt. Acest lucru a dus la blocarea mai multor străzi adiacente.

Cei care vor să ajungă în Centru şi sunt străini de zonă trebuie să fie foarte atenţi, întrucât rutele ocolitoare nu au fost semnalizate, iar restricţia din trafic nu a fost anunţată în prealabil. Astfel, în cursul zilei, strada 13 Decembrie a fost închisă circulaţiei pe tronsonul cuprins între intersecţiile Făget şi Ceasul Rău, pentru a se turna ultimul strat de asfalt, ceea ce a dus la blocarea accesului direct spre Centru din mai multe zone ale oraşului, precum şi închiderea unui Bulevardului Girivţei pe porţiunea dinspre Onix spre Aurel Vlaicu.

Rute ocolitoare

Din această cauză şi mai multe autobuze RAT şi-au schimbat forţat traseele, fără înştiinţarea în prealabil a călătorilor. Astfel, liniile care merg spre şi dinspre cartierul Tractorul circulă pe ruta Aurel Vlaicu, B-dul Giviţei şi strada Mihai Viteazu, după care pe traseul normal. Ele nu mai ajung însă, la Onix, iar cei care vor să ia autobuzul din această zonă trebuie obligatoriu să meargă pe jos până la următoarea staţie. Circulaţia va reveni la normal abia după ce muncitorii îşi vor termina lucrarea.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite