Centru de consiliere pentru şomerii braşoveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii, şomerii neindemnizaţi, dar şi persoanele care vor să-şi schimbe locul de muncă îşi pot găsi mai uşor un job prin intermediul centrului de mediere al Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov.

Tot ceea ce trebuie să facă doritorii este să se înscrie în proiectul Regions for Jobs, finanţat din fonduri structurale.

Oamenii beneficiază de evaluare, testare psihologică şi îşi pot certifica abilităţile pentru care nu au diplome, iar la final primesc o recomandare pe care o pot folosi la angajare. Aceasta conţine domeniile caracteristice intereselor vocaţionale ale persoanei aflate în căutarea unui loc de muncă.

În plus, agenţii economici care caută personal pot apela la serviciile centrului de mediere pentru a-şi găsi candidaţii ideali, exact ca la o agenţie de recrutare, doar că în mod gratuit. Cei interesaţi pot scrie un email la adresa ccibv@ccibv.ro sau pot suna la numărul 0268.547071. De asemenea, şomerii interesaţi pot fi îndrumaţi spre domeniile ocupaţionale disponibile în baza de date a Camerei de Comerţ şi Industrie.

Participanţii la acest proiect au şansa de a-şi dezvolta propriile afaceri. „Timp de trei luni, persoanele cu idei de afaceri au la dispoziţie un mentor, care le oferă suportul necesar pentru a-şi deschide o afacere", a declarat Luiza Paloş, managerul proiectului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite