Cele mai frumoase maşini de epocă vin la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kronstadt Classic Rally 2010 va aduna la start proprietaride astfel de bijuterii, veniţi, speciat pentru eveniment, din toate colţurile ţării.

Adevărate bijuterii pe patru roţi se întrec la cea de-a doua ediţie a competiţiei „Kronstadt Classic Rally", unul dintre puţinele evenimente independente de acest gen din România. Competiţia este dedicată piloţilor, dar şi tuturor susţinătorilor mişcării oldtimer.

Mâine este prima zi a raliului. Dupa înregistrare şi antrenamente, cele patru etape ale „Kronstadt Classic Rally" vor debuta la poarta amenajată la Restaurant Casino Vesuvius, la ieşirea din Braşov spre Bucureşti. Antrenamentele cronometrate încep la ora 11.00, iar startul competiţiei se dă la ora 13.30, pe traseul Braşov - Bran. A doua etapă începe la ora 17.40 şi se va desfăşura pe acelaşi traseu, în sens invers.

image

Sâmbătă, de la ora 10.00, începe a treia etapă, pe traseul Braşov - Poiana Braşov - Prejmer şi întoarcere în Braşov, iar de la ora 14.00 începe ultima etapă, pe traseul Braşov - Sfântu Gheorghe - Bod - Braşov.

Expoziţie de „bijuterii" motorizate

Maşinile de epocă pot fi apoi admirate, sâmbătă, în Piaţa Sfatului, între orele 17.00 şi 18.00. Apoi, participanţii vor fi premiaţi.

Anul trecut, la prima ediţie a Kronstadt Classic Rally s-au înscris 22 de echipaje, iar cea mai veche maşină participantă a fost o Skoda Popular 1100, din 1939, ce aparţine unui tânăr din Bucureşti. Cea mai nouă a fost o Morgan Plus 8, din 1980.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite