Braşov: Cele mai tari cinci firme în vreme de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Cele mai tari cinci firme în vreme de criză
Braşov: Cele mai tari cinci firme în vreme de criză

Societatea cu cea mai mare cifră de afaceri înregistrată anul trecut în judeţul Braşov este Selgros, cu un „rulaj“ de 3,2 miliarde de lei.

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov a finalizat clasamentul firmelor din judeţ care au obţinut cele mai bune rezultate pe parcursul anului  2008. Astfel, la sfârşitul săptămânii viitoare, în cadrul unei ceremonii ce va marca cea de-a XVI-a ediţie a Topului Judeţean al Firmelor, vor fi premiate cele mai performante societăţi comerciale din judeţ.

În urma centralizării datelor, pe criteriul valorii cifrei de afaceri, cele mai tari cinci firme din judeţ sunt Selgros, cu un „rulaj“ de 3,2 miliarde de lei, Electrica Furnizare, Ina Schaeffler, Romoil şi Autoliv. Trebuie menţionat faptul că Selgros a obţinut cifra amintită în condiţiile în care toate unităţile de comerţ ale grupului sunt înregistrate în Braşov.
 
Potrivit directorului Direcţiei Relaţii a CCI Braşov, Adrian Rogoz există şi cazuri de societăţi ce au fost premiate la ediţia de anul trecut a Topului şi care, în cursul anului 2009, au fost închise. „Numărul firmelor care, în cursul anului 2008, au scăzut este mai mic decât al celor care au crescut. În special societăţile din domeniul comerţului şi industriei alimentare au crescut. Trebuie să ţinem cont de faptul că în prima parte a anului 2008 cele mai multe firme nu au fost afectate de criză“, a declarat Adrian Rogoz. Acesta a mai spus că la ediţia din acest an a Topului Firmelor vor fi premiate nu mai puţin de 612 firme, din toate domeniile de activitate.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite