Cei mai buni elevi din Braşov, menţionaţi în „Anuarul tinerelor elite“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Broşura, care conţine numele celor mai buni 45 de elevi şi studenţi din municipiul Braşov, va fi lansată, azi, la sala Europa a Hotelului Aro Palace.

„Cei 45 de elevi şi studenţi au fost selectaţi în funcţie de mediile din ultimii patru sau trei ani de studiu. Cu ocazia lansării borşurii, tinerii vor primi şi câte o diplomă, care reprezintă o recunoaştere a eforturile depuse de ei, alături de profesori şi părinţi.

Este o premieră la Braşov, să-i adunăm în acest document şi să recunoaştem meritul lor, al părinţilor lor şi al dascălilor lor. Pe un fundament neprielnic, în acest an de criză, noi ne dorim să atragem atenţia că există elevi şi studenţi foarte buni în municipiul Braşov, care merită să rămână aici şi care pot să-şi aducă aportul la dezvoltarea oraşului. Chiar dacă o parte dintre cei nominalizaţi nu vor fi prezenţi la festivitate, deoarece studiază deja în alte ţări sau oraşe, cu toţii vor fi incluşi în acest anuar, pe care dorim să-l realizăm şi în anii care urmează", a spus viceprimarul Braşovului, Miklos Gantz, citat de  www.bzb.ro.

Anuarul a fost tipărit în 1.000 de exemplare şi va fi distribuit şi în şcolile şi facultăţile din care provin aceşti tineri.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite