Braşov: Ceferiştii protestatari, sancţionaţi cu 10%

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Ceferiştii protestatari, sancţionaţi cu 10%
Braşov: Ceferiştii protestatari, sancţionaţi cu 10%

Cei 46 de impiegaţi de mişcare de la Regionala CFR Braşov, care au participat la protestul spontan din urmă cu două săptămâni, au fost sancţionaţi cu reţinerea din salariu a 10% timp de o lună de zile.

Preşedintele Sindicatelor Libere Călători Infrastructură din Regionala CFR Braşov, Bujor Tout, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că iniţial sancţiunea a fost desfacerea contractului de muncă, însă, până la urmă, s-a luat în calcul faptul că aceşti angajaţi au o vechime mare, nu au mai avut alte sancţiuni şi sunt bine pregătiţi profesional.

„Sunt nişte lucruri care au contat foarte mult, la care s-a adăugat şi susţinerea din partea colegilor. Oricum, tensiunea a fost destul de mare în rândul lor până la aflarea rezultatelor”, a precizat liderul de sindicat.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, 20 de trenuri de călători şi 10 trenuri de marfă au fost oprite în gările din cadrul Regionalei CFR Braşov, timp de două ore, din cauza unui protest spontan, la care au participat 46 de salariaţi, 7 din zona Ciceu - Târgu Mureş, 5 din Sibiu şi 34 din Braşov, nemulţumiţi din cauza întârzierii repetate a salariilor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite