Braşov: „Cu apa caldă şi căldura, mai rău ca pe vremea lui Ceauşescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unor lucrări de modernizare a reţelei de distribuţie a CET Braşov, timp de încă două zile, braşovenii din zona cartierului Astra care au locuinţele racordate la sistemul centralizat de termoficare vor îngheţa în case.


Directorul general al CET, Florin Cuţitei a declarat astăzi, în cadrul Consiliului Consultativ de la Prefectura Braşov, că regia va înlocui în următoarele două zile o conductă magistrală ce deserveşte clienţii de pe străzile Carpaţilor, Berzei, Cocorului etc. Iar această situaţie se produce în condiţiile în care pentru zilele următoare se anunţă temperaturi foarte scăzute, negative chiar şi în cursul zilei. Cuţitei a precizat că schimbarea conductei se realizează deoarece Primăria desfăşoară în zonă lucrări de reabilitare a străzilor, iar regia este obligată să amplaseze magistrala în subteran.

Declaraţia a născut un val de nemulţumire în rândul celor prezenţi, preşedintele BNS Braşov, Gheorghe Apostu, susţinând că „este inadmisibilă atitudinea CET. Toată vara nu au putut îngropa conducta, iar acum mii de oameni vor îngheţa în case. Iar acest lucru vine după ce timp de patru luni zeci de mii de oameni nu au primit apă caldă. Un asemenea lucru nu s-a întâmplat nici pe vremea lui Ceauşescu“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite