Cum arată cea mai scumpă garsonieră din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renumitul designer Kamil Davaipour va personaliza fiecare apartament Foto: cbimobiliare.ro
Renumitul designer Kamil Davaipour va personaliza fiecare apartament Foto: cbimobiliare.ro

Staţiunea braşoveană este din nou în fruntea unui clasament, care totuşi, nu prea îi aduce cinste. Şi în ceea ce priveşte piaţa imobiliară, în Poiana Braşov, sunt cele mai piperate preţuri din ţară, ceea ce face ca aceasta să devină o staţiune a luxului destinată exclusiv oamenillor cu bani.

Dacă zilele trecute v-am prezentat faptul că turiştii din Marea Britanie au lăsat Poiana pentru staţiunile bulgareşti, mai multe amănunte aici, acum, vă spunem că tot aici sunt şi cele mai mari preţuri de pe piaţa imobiliară. Astfel, cea mai scumpă garsonieră aflată la vânzare, în prezent, are un preţ de 276.000 euro şi face parte din complexul Silver Mountain, din Poiana Braşov. 

Garsonieră Poiana Braşov

Locuinţa are o suprafata utila de 61,4 mp si se află la parterul unui imobil cu cinci etaje, potrivit anunţului publicat de compania de consultanţă imobiliara Coldwell Banker.

Garsonieră Poiana Braşov

O altă garsonieră amplasată în acelaşi bloc din complexul rezidenţial, dar la etajul doi, este ceva mai „ieftină", 236.000 de euro, şi are o suprafaţă de 76 de metri pătraţi.

Complexul de lux Silver Mountain din Poiana Braşov Foto: Adevărul

Potrivit portalului imobiliare.ro, în ţară, cea mai scumpă garsonieră aflată la vânzare costă 125.000 euro şi este în Capitală. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 84 mp şi se află la etajul unu al unui bloc cu nouă niveluri, construit  în 1996 în zona Piaţa Unirii.

O alta garsonieră din Bucureşti, cu o suprafaţă de 76 mp, amplasată în zona Baba Novac, are un preţ de vânzare de 100.000 euro, în această sumă fiind inclus şi un loc de parcare subteran.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite