Cătălin Munteanu, aproape de o revenire în Ștefan cel Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Munteanu a evoluat între 2005 și 2008 pentru Dinamo
Cătălin Munteanu a evoluat între 2005 și 2008 pentru Dinamo

După ce l-au cedat pe Gabi Tamaș la gruparea engleză West Bromwich Albion și l-au transferat pe mijlocașul Cătălin Doman, de la FC Argeș, „alb-roșii" au demarat tratativele pentru achiziționarea mijlocașului de la FC Brașov, Cătălin Munteanu.

Fotbalistul de 30 de ani se află în vizorul echipei din Ștefan cel Mare încă de la finalul sezonului trecut, dar oficialii formației de la poalele Tâmpei nu au agreat varianta cedării mijlocașului.

Odată cu ratarea transferului atacantului Sabrin Sburlea la Steaua, afectați serios de criza financiară, cu datorii pe ultimele luni către proprii fotbaliști, conducătorii brașoveni par tentați să renunțe la Cătălin Munteanu, care ar  urma să fie cedat la Dinamo, încă din această iarnă, în schimbul sumei de 200.000 de euro.

 La capitolul achiziții, aflat la final de contract cu Rapid, atacantul Mugurel Buga ar fi ajuns la un acord de principiu cu președintele executiv al „galben-negrilor", Dinu Gheorghe, urmând să semneze un contract pe două sezoane cu formația antrenată de Viorel Moldovan.

S-au plătit o parte din restanțe

"Deocamdată știu sigur că o să plec de la Brașov, întrucât merg în vacanță. Mă simt bine aici, vreau să continui alături de această echipă și ne propunem să ajungem în cupele europene la finalul sezonului", a declarat Cătălin Munteanu.

De partea cealaltă, Dinu „Vamă" a negat varianta cedării lui „Cap de Zmeu" în "Groapă" și a afirmat că jucătorii și-au primit o parte din restanțele financiare:  "Nu ne gândim să renunțăm la Cătălin Munteanu și ne propunem să ne păstrăm toți jucătorii.

În plus, Dinamo nu a făcut nicio ofertă pentru acest fotbalist. Dacă va exista ceva concret, abia atunci vom discuta. Fotbaliștii și-au primit o parte din bani, astfel că vor avea parte de concedii mai plăcute din acest punct de vedere. Până la începutul returului ne propunem să achităm toate sumele restanțe".

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite