Casa de Pensii Braşov verifică pensiile de urmaş ale elevilor şi studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii instituţiei spun că toţi beneficiarii acestor pensii trebuie să se prezinte la sediul Casei Judeţene de Pensii (CJP) până în data de 5 octombrie, altfel ei riscă să le fie suspendată plata pensiei începând cu data de 6 octombrie.

„Fiecare elev sau student trebuie să vină la noi cu o adeverinţă de la şcoala unde învaţă sau de la universitate. S-a stabilit ca termenul limită până la care trebuie să se prezinte la sediul CJP să fie data de 5 octombrie. Deci, cei care încă nu au adus la noi adeverinţele de la şcoală mai au la dispoziţie doar două săptămâni, altfel, începând cu data de 6 octombrie se va suspenda plata pensiei de urmaş", a declarat Mihail Tarbă, directorul CJP Braşov, citat de www.monitorulexpres.ro

Potrivit sursei citate, pe lângă adeverinţă, beneficiarii pensiei de urmaş mai trebuie să prezinte un cupon de pensie şi o declaraţie pe proprie răspundere din care să reiasă că beneficiarul de pensie de urmaş nu realizează venituri, sau dacă realizează venituri, acestea nu depăşesc un sfert din valoarea salariului mediu brut pe economie, adică 459 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite